Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Διαβάζω για τους άλλους - To know us better party

Την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου στις 21:00 φορέστε τα παπούτσια του χορού και ελάτε στο PassPort Κεραμεικός για το πιο τρελό 80s & 90s party της ζωής σας.

Το εθελοντικό, μη-κερδοσκοπικό δίκτυο Διαβάζω για τους Άλλους γιορτάζει την ύπαρξή του και καλεί όλους τους ανθρώπους που το στηρίζουν στο πάρτυ που διοργανώνουμε για να γνωριστούμε, να επικοινωνήσουμε και να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας!

Σε συνεργασία με την εταιρεία οργάνωσης εκδηλώσεων Action Εστί, το Διαβάζω για τους Άλλους σας προσκαλεί να γνωρίσετε τους ανθρώπους του και το έργο του μέσα από ένα φαντασμαγορικό πάρτυ με 90s DJ και VJ set έκπληξη από το καλύτερο team διασκέδασης της Αθήνας!

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με προαιρετική συνεισφορά στην είσοδο για όσους το επιθυμούν. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα καλύψουν τις τρέχουσες ανάγκες του δικτύου για να συνεχίσει το έργο του.

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στη σελίδα του event μας στο Facebook:
https://www.facebook.com/events/196596144023007/

Πότε: Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2016, 21:00 Που: PassPort Κεραμεικός | Κεραμεικού 58 και Μαραθώνος, Αθήνα| Τηλ: 2105222203

Ποιοι είμαστε Το «Διαβάζω για τους Άλλους» είναι μια μη-κερδοσκοπική ομάδα που έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει εθελοντές ώστε να ηχογραφήσουν βιβλία για τους μη-βλέποντες συμπολίτες μας και να οργανώσουν σταθερές live αναγνώσεις σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, όπως σε ανθρώπους σε γηροκομεία, νοσοκομεία, φυλακές και παιδάκια σε ιδρύματα παιδικής προστασίας. Μετρώντας μόλις ένα χρόνο ζωής, το Δίκτυό μας αριθμεί μέχρι στιγμής περισσότερους από 1.200 εθελοντές και δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Ηράκλειο Κρήτης. Σύντομα, θα ξεκινήσουν δράσεις στη Θεσσαλονίκη ενώ αναπτυσσόμαστε με ραγδαίους ρυθμούς και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου